Услуги

Услуги (4)

Вторник, 26 Март 2013 06:58

Саниране на сгради

Написана от

Качественото саниране на сгради подобрява тяхната шумо и топлоизолации, удължава живота им с до 50 години, както и тяхната енергийна ефективност с повече от 50%. Средният живот на сградите в България е около 70 години, след това те стават опасни и трябва да се санират, или да се разрушат. Точно това прави санирането доста популярна услуга у нас през последните години.

саниране-на-сгради

Цената е определящ фактор за повишаван на Eнергийната ефективност. Препоръчително е да се използват качествени материали. Това води до намаляване на разходите за отопление и климатизация, ограничаване на топлинното излъчване към околната среда, осигуряване на здравосоловен микроклимът в Вашето жилище и др.
Фирмата предлага цялостно саниране на сгради и апартаменти.

  • Поставяне на външна топлоизолация на цялата сграда или на части от нея;
  • Поставяне на вътрешна топлоизолация на подове, стени и тавани;
  • Подмяна или поставяне на нова дограма;
  • Подмяна на отоплителна и климатична инсталации;
  • Поставяне на нов покрив или смяна на хидроизолацията;
  • Ремонт на покриви;
  • Използване на възобновяеми източници на енергия;

Санирането е инвестиция, носеща комфорт и естетика и изплащаща се с годините, тъй като икономисва енергия.
Нашата фирма предлага индивидуални решения при саниране на вашата сграда или апартамент.

Вторник, 26 Март 2013 06:56

Боядисване на апартаменти

Написана от

Качествено боядисване на апартаменти на територията на Бургас.

За качественото боядисване на ващия апартамент е нужно да се грундират предварително повърхностите. След което боядисването става с два, максимум три пласта боя в зависимост от нейната покривност. Има определена техника при самото боядисване, която е важно да се спазва за да се получи качествено боядисване. Равномерното боядисване зависи от косъма на четката. Желателно е да се използват четки с дълъг косъм. Когато площта за покриване е голяма или се налага нанасяне на по-дебел слой боя се използват валяци. Разхода на боя при тях е по-голям, но за сметка на това се пести време и усилия.

боядисване-на-стаи

Ние разполагаме с опитни бояджии, които ще боядисат дома Ви съобразявайки се с Вашите желания.
Гарантираме професионално боядисване на разумна цена! Извършваме всички ремонтни дейности и Вие можете да изберете само тези които са Ви необходими.

Боядисване на апартаменти

След предварителен оглед ние ще Ви направим оферта за цената. Ще Ви дадем полезни съвети и препоръки относно избора на цвят и материали.

Доверете се на нашите специалисти и се насладете на един дом, искрящ от цветове, нанесени качествено и професионално.

Вторник, 26 Март 2013 06:53

Кърти извозва

Написана от

Къртенето и извозването на строителните отпадъци е важна част от потготовката на апартамента за ремонт.                                                                                                                                         karti-izvozva-01
Ние сме професионалисти в бранша и ще извършим тези услуги вместо Вас. Дългогодишния ни опит и професионализъмще ви предоставят качество при къртенето и извозването на отпадъци.

karti-izvozva-02

За къртенето и почистването ние използваме професионална техника. Почистването на отпадъци става изцяло с наши средства - колички, наелонови чували, метли, лопати и др. необходими за качественото почистване на апартамента.

karti-izvozva-03

Отпадъците се извозват до специализирани сметища.

karti-izvozva-04

Фирмата почиства също дворове, гаражи, мазета, тавански помещения и др. от мебели, стари вещи и натрупани строителни и битови отпадъци.

Вторник, 26 Март 2013 06:47

Подготовка на помещенията

Написана от

Важна задача от ремонта на един апартамент е подготовката на помещенията. Πpoцeca нaй-чecтo зaпoчвa c ĸoнcyлтaция и oглeд нa пoмeщeниeтo, ĸoeтo жeлaeтe дa бъдe peмoнтиpaнo.

podgotovka-na-pomesteniata

Той включва изхвърлянето на стари ненужни вещи и мебели, сваляне на старите тапети, както и премахване на подовите настилки - балатум, мокет, паркет, ламинат, плочки и др.

podgotovka-na-pomesteniata03

podgotovka-na-pomesteniata04

Подготовката на помещенията дава ясна представа за състоянието на пода и стените и лесно може да се прецени дали е необходима допълнителна обработка - изправяне на стени, замазване на пукнатини, полагане на изравняващи замазки на пода и др.