Super User

Super User

Събота, 15 Юни 2013 18:36

Галерия

Публикувана в Галерия

РЕМОНТИ

ОБЛИЦОВКИ БАНИ

ОБЛИЦОВКИ ПОДОВЕ

ОБЛИЦОВКИ КАМЪК

ОБЛИЦОВКИ КАМИНИ

ОБЛИЦОВКИ СТЪПАЛА

 

 

Вторник, 26 Март 2013 06:58

Саниране на сгради

Публикувана в Услуги

Качественото саниране на сгради подобрява тяхната шумо и топлоизолации, удължава живота им с до 50 години, както и тяхната енергийна ефективност с повече от 50%. Средният живот на сградите в България е около 70 години, след това те стават опасни и трябва да се санират, или да се разрушат. Точно това прави санирането доста популярна услуга у нас през последните години.

саниране-на-сгради

Цената е определящ фактор за повишаван на Eнергийната ефективност. Препоръчително е да се използват качествени материали. Това води до намаляване на разходите за отопление и климатизация, ограничаване на топлинното излъчване към околната среда, осигуряване на здравосоловен микроклимът в Вашето жилище и др.
Фирмата предлага цялостно саниране на сгради и апартаменти.

 • Поставяне на външна топлоизолация на цялата сграда или на части от нея;
 • Поставяне на вътрешна топлоизолация на подове, стени и тавани;
 • Подмяна или поставяне на нова дограма;
 • Подмяна на отоплителна и климатична инсталации;
 • Поставяне на нов покрив или смяна на хидроизолацията;
 • Ремонт на покриви;
 • Използване на възобновяеми източници на енергия;

Санирането е инвестиция, носеща комфорт и естетика и изплащаща се с годините, тъй като икономисва енергия.
Нашата фирма предлага индивидуални решения при саниране на вашата сграда или апартамент.

Вторник, 26 Март 2013 06:56

Боядисване на апартаменти

Публикувана в Услуги

Качествено боядисване на апартаменти на територията на Бургас.

За качественото боядисване на ващия апартамент е нужно да се грундират предварително повърхностите. След което боядисването става с два, максимум три пласта боя в зависимост от нейната покривност. Има определена техника при самото боядисване, която е важно да се спазва за да се получи качествено боядисване. Равномерното боядисване зависи от косъма на четката. Желателно е да се използват четки с дълъг косъм. Когато площта за покриване е голяма или се налага нанасяне на по-дебел слой боя се използват валяци. Разхода на боя при тях е по-голям, но за сметка на това се пести време и усилия.

боядисване-на-стаи

Ние разполагаме с опитни бояджии, които ще боядисат дома Ви съобразявайки се с Вашите желания.
Гарантираме професионално боядисване на разумна цена! Извършваме всички ремонтни дейности и Вие можете да изберете само тези които са Ви необходими.

Боядисване на апартаменти

След предварителен оглед ние ще Ви направим оферта за цената. Ще Ви дадем полезни съвети и препоръки относно избора на цвят и материали.

Доверете се на нашите специалисти и се насладете на един дом, искрящ от цветове, нанесени качествено и професионално.

Вторник, 26 Март 2013 06:53

Кърти извозва

Публикувана в Услуги

Къртенето и извозването на строителните отпадъци е важна част от потготовката на апартамента за ремонт.                                                                                                                                         karti-izvozva-01
Ние сме професионалисти в бранша и ще извършим тези услуги вместо Вас. Дългогодишния ни опит и професионализъмще ви предоставят качество при къртенето и извозването на отпадъци.

karti-izvozva-02

За къртенето и почистването ние използваме професионална техника. Почистването на отпадъци става изцяло с наши средства - колички, наелонови чували, метли, лопати и др. необходими за качественото почистване на апартамента.

karti-izvozva-03

Отпадъците се извозват до специализирани сметища.

karti-izvozva-04

Фирмата почиства също дворове, гаражи, мазета, тавански помещения и др. от мебели, стари вещи и натрупани строителни и битови отпадъци.

Вторник, 26 Март 2013 06:47

Подготовка на помещенията

Публикувана в Услуги

Важна задача от ремонта на един апартамент е подготовката на помещенията. Πpoцeca нaй-чecтo зaпoчвa c ĸoнcyлтaция и oглeд нa пoмeщeниeтo, ĸoeтo жeлaeтe дa бъдe peмoнтиpaнo.

podgotovka-na-pomesteniata

Той включва изхвърлянето на стари ненужни вещи и мебели, сваляне на старите тапети, както и премахване на подовите настилки - балатум, мокет, паркет, ламинат, плочки и др.

podgotovka-na-pomesteniata03

podgotovka-na-pomesteniata04

Подготовката на помещенията дава ясна представа за състоянието на пода и стените и лесно може да се прецени дали е необходима допълнителна обработка - изправяне на стени, замазване на пукнатини, полагане на изравняващи замазки на пода и др.

Понеделник, 25 Март 2013 17:07

Ремонт на апартаменти

Публикувана в За нас

"РЕМОНТ НА АПАРТАМЕНТИ" ООД

При ремонта на Вашия апартамент е важно предварително да се уточни какъв ще е подхода. Стратегията и решенията които ние ще Ви предложим са плод на дългогодишен опит и могат да превърнат и най-малкия и неудобен апартамент в топъл и уютен дом.

Фирмата извършва следните услуги:

 • Подготовка на помещенията
 • Кърти извозва
 • ВиК инсталации
 • Ел инсталации
 • Боядисване
 • Шпакловки
 • Поставяне на гипсокартон
 • Поставяне на фаянс и теракот
 • Поставяне на ламинат
 • Саниране на сгради
 • Мазилки
 • Зидария
 • Груб строеж

Ремонтът на апартеманта може да бъде частичен (козметичен) или цялостен (основен ремонт).

Козметичния ремонт изисква най-малък бюджет. При него не се променя конструкцията на Вашия апартамент и се използва предимно за сезонно освежаване на жилището.

Основния ремонт се прави при стари сгради и апартаменти като изисква внимателно планиране и професионален подход. Целта на този ремонт е да промени изцяло визията на жилището и да го пригоди максимално към нуждите и изискванията на собственика.

Основния ремонт се извършва поетапно и може да включва следните дейности - къртене и подготовка на помещенията, изграждане на стени, монтаж на дограма, монтаж на Ел. и ВиК инсталации, поставяне на топло и хидро изолации, поставяне на фаянс и теракот, шпакловане, боядисване, обзавеждане и др.

За качествен ремонт на вашия апартамент е добре да се използват последните постижения в областа на строителството.